داروهاي ضد فشارخون بالا و پايين آورنده فشار خون Anti hypertensive drugs

نسخه هاي تك دارويي

نسخه شماره 1– 

                       دارو :  برگ گل و گل زالزالک ( Crataegus monogyna)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 2- 

                       دارو :  دانه و برگ شنبلیله ( Trigonella foenum -graecum)

 مقدر مصرف :  2 تا 5 گرم  و حتی تا 10 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 3- 

                       دارو :  پیاز گیاه سیر ( Allium sativa)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید. ( یا روز 3تا 4 عدد پیاز را همراه غذا میل کنید )

نسخه شماره 4- 

                       دارو :  برگ و ساقه گیاه دارواش ( Viscum album )

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 5- 

                       دارو :  ساقه و برگ جعفری ( Apium petroselinum)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 6- 

                       دارو :  تخم کرفس ( Apium graveolens)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 7- 

                       دارو :  برگ درخت زیتون ( Olea europea L)

 مقدر مصرف :  3 تا 5 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.